collagevg

 

Business formeel

Een eerste indruk kun je maar één keer maken!

Douwe Beintema is in het Noorden van het land en ver daarbuiten bekend om zijn enorme collectie kostuums. Wij leveren twee-en driedelige kostuums, uiteraard is het blauw of antraciet kostuum wat ‘je gewoon in de kast moet hebben hangen’ in onze collectie te vinden. Maar ook de krijt-streep en alles wat daartussen zit.

Iedere gelegenheid vraagt om een passende kledingstijl.

Strak in het pak, of iets nonchalanter in een combinatie van pantalon met colbert?
De zakenman die graag strak in pak verschijnt of de sollicitant die graag een goede indruk maakt op zijn toekomstige werkgever. Voor iedere gelegenheid zult u bij ons slagen.

Van Gils
Als één van de topmerken noemen wij graag Van Gils. Tijdloos en kwalitatief hoogstaand, het merk heeft eigenlijk weinig introductie nodig. De kostuums worden gemaakt van stretch stoffen. Daardoor makkelijk draagbaar en de kostuums hebben hierdoor een groot kreukherstellend vermogen.

U voelt zich zelfverzekerd!
Ons team van mode adviseurs weet wat er van u verwacht wordt en zijn op de hoogte van de etiquette regels. Als het aan ons ligt zult u nooit ´underdressed´ of ´overdressed´ bij een gelegenheid verschijnen. Is dat niet een heerlijk idee, u ziet er goed uit en zult zich bij iedere gelegenheid zelfverzekerd voelen!

 

https://www.youtube.com/watch?v=EddKPDbGNF0#t=12