collage

‘Naast een stralende bruid hoort een stralende bruidegom’

Gefeliciteerd! Nog even en je gaat de mooiste dag van je leven beleven. De bruiden kunnen gerust zijn, de bruidegom is bij ons in goede handen. Niet voor niets komen onze klanten uit heel Nederland naar Douwe Beintema. Onze reputatie snelt voor ons uit. Wij hebben dan ook de grootste collectie trouwkostuums van Noord Nederland en ver daarbuiten.

Masterhand
Een Duitse collectie die luxe en glamour uitstraalt. De aparte snit en bijzondere details maken dit merk tot één van de trendsetters. De driedelige kostuums worden geleverd met gilets in contrasterende kleuren. Dit combineert mooi bij een ivoorkleurige trouwjurk.

Wilvorst
Het trouwkostuum voor de bruidegom die anders-dan-anderen wil zijn. Glimmende stoffen, double-faced ( omkeerbare) gilets zorgen ervoor dat u als trendy bruidegom de mooiste dag van uw leven beleeft.

Passen en meten
Iedere maat is leverbaar.
Wij kunnen het pak volgens jouw wensen vermaken, zonder meerprijs.
Het kostuum wordt afgeleverd in een luxe kledinghoes.

Afspraakje maken?
Natuurlijk ben je altijd welkom. Wil je zeker weten dat wij tijd voor jou reserveren? Bel 0512-512082 voor een afspraak met één van onze adviseurs.

Bruiden van Nederland!
Bel gerust van tevoren met één van onze adviseurs om door te spreken hoe jouw jurk eruit ziet en wat je van het kostuum van je geliefde verwacht.